Váš nákupní košík:
0 ks Windows
cena: 0,00 Kč

0 Zboží
0,00 Kč




Úvod - Prověřený obchod
|
Poradenská - technická linka
(pondělí až pátek od 10:00 do 18:00)
Rádi Vám poradíme, stačí jen zavolat!
zakaznicka_linka Infolinka: +(420) 728-245-625
heureka_nova

Proč nakupovat u nás

Ověření pravosti Windows

Ochrana osobních údajů - chráníme vaše data

  • OKShield-256Osobní data zákazníků jsou uchovávána v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. v platném znění. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Uzavřením kupní smlouvy dává kupující prodávajícímu souhlas se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v naší databázi, a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním. Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu a jejich odstranění z naší databáze a další zákonná práva k těmto údajům.
  • Osobní data, která kupující uvede při objednání, slouží výhradně pro naši potřebu a nebudou poskytnuta jiným subjektům. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný k bezproblémovému doručení zboží.
  • bezpecny-obchodNa písemnou žádost zákazníka budou osobní údaje z databáze vymazány a nebudeme je nadále zpracovávat (uchovávat na serveru).
 
Partneři: Hromadné slevy dnes | PCPoradenství.cz | účetní a ekonomický software |
Věděli jste, že ...

  • Aktualizace WindowsPodpora aktualizací pro systém Windows XP je garantována do roku 2014.
  • Originální software poskytuje přístup ke všem nejnovějším aktualizacím a pomáhá zajistit optimální výkon počítače, neboť napomáhá ochraně před riziky a problémy nepravého softwaru.
  • Zákazníci služeb Zlegalizuj.cz mají možnost využít nepřetržité zákaznické podpory 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.
  • Udržujeme status "garance nejnižší ceny" na českém internetu.
  • Po prodeji - poskytujeme bezplatné služby: (údržba, podpora) pro všechny uživatele kdykoliv k dispozici bez jakéhokoliv omezení.

windows xp

Otevřeno 24 hodin »
Zavřít